Till sidans innehåll

Fyller du 18 i år?

Då kommer du troligtvis att lämna uppgifter till mönstringsunderlaget. I januari får du två brev från oss: först ett brev med information om värnplikten och ett par veckor efter det ett annat brev om mönstringsunderlaget.

Har du vistats på det Kinesiska fastlandet (inklusive flygplatser) eller annat område med känd spridning av coronavirus (2019-nCoV) inom fjorton dagar före symtomdebut och har feber, hosta eller andfåddhet så ska du inte genomföra någon prövning vid Rekryteringsmyndigheten. Istället för att besöka oss stannar du hemma och kontaktar 1177 för rådgivning.

Ska du mönstra behöver du kontakta kundstöd omgående för mer information. Ska du genomföra annan prövning får du boka om din prövningstid eller kontakta kundstöd.  Du når kundstöd på nummer: 0771- 24 40 30 eller via mail kundsupport@rekryteringsmyndigheten.se

För dig som ska svara på mönstringsunderlaget

Här hittar du bland annat information om mönstringsunderlaget, vad som kan hända om du inte svarar på mönstringsunderlaget och vem som inte behöver svara på det
Läs mer

Till dig som ska mönstra

Här hittar du information om bland annat när du får din kallelse till mönstring, hur mönstringen går till och om du behöver boka om din tid för mönstring.
Läs mer

Värnpliktsboten

Svarar på frågor och reder ut rykten. Du hittar den på Facebook Messenger.

Sidansvarig: Kommunikationsfunktionen
Granskad: 2020-01-08

Skriv ut